Olika typer av gravstenar

Minnet av en begravning bär man med sig hela livet och därför är det viktigt att den blir personlig och helt enligt önskemål. Petterssons Stenhuggeri erbjuder ett stort utbud av dekor- och motivsortiment för gravstenar. I vår verkstad utför vi även textkompletteringar på befintliga stenar, renoveringar, rengöringar och liknande. Vår utgångspunkt är alltid att tillverka gravstenar utifrån personliga och speciella önskemål. Låt oss hjälpa er med en minnesvärd och personlig gravsten!

Ta mig direkt till våra broschyrer över gravstenar HÄR!

Skräddarsydda gravstenar

Ni väljer själv hur text, dekor, stenens form och bearbetning ska se ut. Stående gravstenar går att få med eller utan sockel. Vi har ett mycket stort dekor- och motivsortiment och vi ritar även upp nya personliga dekorer i de fall man har ett speciellt önskemål. Vi har också ett stort antal gravstens tillbehör att smycka stenen med, såsom sparvar, kors, hjärtan och blommor i brons eller vita duvor gjorda i komposit. Observera att dessa tillbehör inte ingår i priserna här på hemsidan. Ladda gärna ner våra broschyrer för mer inspiration.

Trygg helhetslösning

Petterssons Stenhuggeri har lång och gedigen erfarenhet av att tillverka, leverera och montera gravstenar. Känn dig trygg med att vi hjälper dig genom hela processen från inspiration, beställning till montering. Vi har även ett fordon utrustat för att utföra graveringar på plats av gravstenar som är för stora för att hämta in till stenhuggeriet. Vi erbjuder en trygg helhetslösning av högsta kvalitet till mycket konkurrenskraftiga priser.

Kontakta oss för rådgivning och beställning

Det kan vara bra att läsa igenom våra köpråd innan du bestämmer dig. Ladda gärna ner våra broschyrer för mer inspiration. Har du några frågor om oss eller funderar du på att beställa en skräddarsydd gravsten? Välkommen att kontakta oss för konsultation, inspiration och beställning av gravsten.

Fyra olika kategorier av gravstenar

Nedan presenterar vi fyra olika kategorier av stenar. Gravstenarna vi visar här är endast exempel för att ge inspiration och underlätta ditt val. Alla stenar går att få i princip i vilken form ni än önskar. ​​

KONTAKTA OSS

Magnetvägen 16
461 38 Trollhättan

Telefon: 0520-49 40 60
Fax: 0520-49 40 61
Mail: info@tsten.se

ÖPPETTIDER

Vardagar 07:00 - 16:00

FRAKT INGÅR

Med oss kan du vara trygg med att alla stenar monteras säkert och enligt gällande bestämmelser.

Frakt och montering ingår vanligtvis när du beställer gravsten hos oss.