Petterssons Stenhuggeri – Trollhättans Stenservice AB

Petterssons Stenhuggeri grundades 1952 och har sedan starten arbetat framförallt med gravstenar. Vår tillverkningsanläggning finns i Trollhättan och är mycket modern. Här producerar vi gravstenar till konkurrenskraftiga priser. I verkstaden utförs även textkompletteringar på befintliga gravstenar, renoveringar, rengöringar och liknande.

 

I Trollhättan finns vår fina utställningshall med över 85 gravstenar i olika modeller, bearbetningar, stenarter och graveringar.

 

HITTA HIT!

 

Vi har även ett fordon utrustat för att utföra graveringar på plats av gravstenar som är för stora för att hämta in till stenhuggeriet. Vår monteringsavdelning har tre lastbilar, som utför arbeten ute på kyrkogårdarna. Petterssons Stenhuggeris distriktskontor finns i Trollhättan, Västervik/Linköping, Göteborg, Osby och Österfärnebo/Uppsala/Gävle/Västerås. Dessa försäljare har även möjlighet att kunna följa med ut på kyrkogårdarna i sitt område för att ni på bästa sätt ska få hjälp med ert köp av gravsten. Därutöver har vi återförsäljare av våra stenar över hela Sverige. Under kontakta oss i menyn finner du aktuella kontaktuppgifter.

KONTAKTA OSS

Magnetvägen 16
461 38 Trollhättan

Telefon: 0520-49 40 60
Fax: 0520-49 40 61
Mail: info@tsten.se

ÖPPETTIDER

Vardagar 07:00 - 16:00

FRAKT INGÅR

Med oss kan du vara trygg med att alla stenar monteras säkert och enligt gällande bestämmelser.

Frakt och montering ingår vanligtvis när du beställer gravsten hos oss.